Vaxning - En hel del rörande VaxningBra vaxning i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 17 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

Bra vaxning i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 29 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. I Bohuslän är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Bra vaxning i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 13 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borlänge

Avesta

Leksand

Hitta en salong för vaxning i Dalsland

Det finns 7 företag i Dalsland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Dalsland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Bengtsfors

Mellerud

Åmål

Hitta en salong för vaxning i Gotland

Det finns 4 företag i Gotland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Gotland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Visby

Stånga

Klintehamn

Bra vaxning i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hitta en salong för vaxning i Halland

Det finns 32 företag i Halland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Halland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Halmstad

Varberg

Laholm

Hitta en salong för vaxning i Hälsingland

Det finns 11 företag i Hälsingland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Hälsingland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Ingen vaxning i Herjeådalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra vaxning i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. I Jämtland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Östersund

Duved

Frösön

Hitta en salong för vaxning i Lappland

Det finns 8 företag i Lappland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Lappland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Hitta en salong för vaxning i Medelpad

Det finns 12 företag i Medelpad som håller på med vaxning och hårborttagning. I Medelpad är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Hitta en salong för vaxning i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 7 olika orter. I Norrbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Hitta en salong för vaxning i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med vaxning och hårborttagning. I Närke är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Örebro

Kumla

Askersund

Bra vaxning i Skåne

Totalt i Skåne finns det 157 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 57 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en salong för vaxning i Småland

Det finns 86 företag i Småland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Småland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Bra vaxning i Södermanland

Det finns 25 företag i Södermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Södermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra vaxning i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 170 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 51 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Stockholm

Järfälla

Bromma

Hitta en salong för vaxning i Uppland

Totalt i Uppland finns det 39 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. I Uppland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Bra vaxning i Värmland

Det finns 25 företag i Värmland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Värmland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Karlstad

Forshaga

Säffle

Bra vaxning i Västerbotten

Det finns 26 företag i Västerbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västerbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Hitta en salong för vaxning i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 119 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 43 olika orter. I Västergötland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Göteborg

Borås

Alingsås

Bra vaxning i Västmanland

Det finns 34 företag i Västmanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västmanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Västerås

Hallstahammar

Köping

Bra vaxning i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 19 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bra vaxning i Öland

Totalt i Öland finns det 2 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borgholm

Färjestaden

Hitta en salong för vaxning i Östergötland

Det finns 34 företag i Östergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Östergötland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala