Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Hitta en salong för vaxning i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 17 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. I Blekinge är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

Hitta en salong för vaxning i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 29 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Hitta en salong för vaxning i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 13 olika orter. I Dalarna är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Borlänge

Avesta

Leksand

Bra vaxning i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. I Dalsland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Bengtsfors

Mellerud

Åmål

Bra vaxning i Gotland

Det finns 4 företag i Gotland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Gotland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Visby

Stånga

Klintehamn

Hitta en salong för vaxning i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. I Gästrikland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Bra vaxning i Halland

Totalt i Halland finns det 32 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. I Halland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Halmstad

Varberg

Laholm

Bra vaxning i Hälsingland

Det finns 11 företag i Hälsingland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Hälsingland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Ingen vaxning i Härjedalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra vaxning i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Östersund

Duved

Frösön

Bra vaxning i Lappland

Det finns 8 företag i Lappland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Lappland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Bra vaxning i Medelpad

Det finns 12 företag i Medelpad som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Medelpad som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Bra vaxning i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 7 olika orter. I Norrbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Bra vaxning i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med vaxning och hårborttagning. I Närke är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Örebro

Kumla

Askersund

Hitta en salong för vaxning i Skåne

Totalt i Skåne finns det 157 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 57 olika orter. I Skåne är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra vaxning i Småland

Det finns 86 företag i Småland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Småland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Bra vaxning i Sörmland

Det finns 25 företag i Södermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Södermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta en salong för vaxning i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 170 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 51 olika orter. I Stockholms län är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Stockholm

Järfälla

Bromma

Hitta en salong för vaxning i Uppland

Totalt i Uppland finns det 39 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Hitta en salong för vaxning i Värmland

Det finns 25 företag i Värmland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Värmland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Karlstad

Forshaga

SäffleBra vaxning i Västerbotten

Det finns 26 företag i Västerbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Västerbotten som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Bra vaxning i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 119 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 43 olika orter. I Västergötland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Göteborg

Borås

Alingsås

Hitta en salong för vaxning i Västmanland

Det finns 34 företag i Västmanland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Västmanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Västerås

Hallstahammar

Köping

Hitta en salong för vaxning i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 19 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. I Ångermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta en salong för vaxning i Öland

Totalt i Öland finns det 2 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 2 olika orter. I Öland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Borgholm

Färjestaden

Bra vaxning i Östergötland

Det finns 34 företag i Östergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Östergötland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala