Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Bra vaxning i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 17 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Jämjö

Bra vaxning i Bohuslän

Det finns 29 företag i Bohuslän som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Bohuslän som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Kungshamn

GrebbestadHitta en salong för vaxning i Dalarna

Det finns 25 företag i Dalarna som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Dalarna som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borlänge

Avesta

Leksand

Hedemora

Falun

Hitta en salong för vaxning i Dalsland

Det finns 7 företag i Dalsland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Dalsland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Bengtsfors

Mellerud

Åmål

Färgelanda

Bra vaxning i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 3 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Visby

Stånga

Klintehamn

Bra vaxning i Gästrikland

Det finns 16 företag i Gästrikland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Gästrikland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Storvik

Hitta en salong för vaxning i Halland

Det finns 32 företag i Halland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Halland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Halmstad

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Vallda

Hitta en salong för vaxning i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 11 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 5 olika orter. I Hälsingland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Jättendal

Söderhamn

Ingen vaxning i Härjedalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra vaxning i Jämtland

Det finns 8 företag i Jämtland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Jämtland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Östersund

Duved

Frösön

Järpen

Sveg

Hitta en salong för vaxning i Lappland

Totalt i Lappland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. I Lappland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Malmberget

Gällivare

Hitta en salong för vaxning i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 12 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 3 olika orter. I Medelpad är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Hitta en salong för vaxning i Norrbotten

Det finns 16 företag i Norrbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. I Norrbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Gammelstad

Bra vaxning i Närke

Totalt i Närke finns det 21 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 8 olika orter. De platser i Närke som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örebro

Kumla

Askersund

Karlskoga

Kopparberg

Hitta en salong för vaxning i Skåne

Det finns 157 företag i Skåne som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Skåne som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Höganäs

Hitta en salong för vaxning i Småland

Det finns 86 företag i Småland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Småland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Värnamo

Jönköping

Bra vaxning i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. I Södermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Vingåker

Bra vaxning i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 170 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 51 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Stockholm

Järfälla

Bromma

Sundbyberg

Täby

Hitta en salong för vaxning i Uppland

Det finns 39 företag i Uppland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Uppland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Enköping

Kungsängen

Bra vaxning i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 14 olika orter. I Värmland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Karlstad

Forshaga

Säffle

Arvika

Hammarö

Bra vaxning i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 26 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. I Västerbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Obbola

Jörn

Hitta en salong för vaxning i Västergötland

Det finns 119 företag i Västergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Västergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Göteborg

Borås

Alingsås

Mölndal

Lerum

Hitta en salong för vaxning i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 34 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. I Västmanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Västerås

Hallstahammar

Köping

Kungsör

Fagersta

Bra vaxning i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 19 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Hörnefors

Bra vaxning i Öland

Det finns 2 företag i Öland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Öland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borgholm

Färjestaden

Bra vaxning i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 34 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 11 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Norrköping

Linköping

Motala

Söderköping

Finspång