Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Hitta en salong för vaxning i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 17 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

Sölvesborg

Jämjö

Bra vaxning i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 29 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Kungshamn

Grebbestad

Hitta en salong för vaxning i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 13 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borlänge

Avesta

Leksand

Hedemora

Falun

Bra vaxning i Dalsland

Det finns 7 företag i Dalsland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Dalsland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Bengtsfors

Mellerud

Åmål

Färgelanda

Bra vaxning i Gotland

Det finns 4 företag i Gotland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Gotland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Visby

Stånga

Klintehamn

Bra vaxning i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. I Gästrikland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Gävle

Sandviken

Ockelbo

StorvikBra vaxning i Halland

Det finns 32 företag i Halland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Halland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Halmstad

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Vallda

Hitta en salong för vaxning i Hälsingland

Det finns 11 företag i Hälsingland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Hälsingland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Jättendal

Söderhamn

Ingen vaxning i Herjeådalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta en salong för vaxning i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. I Jämtland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Östersund

Duved

Frösön

Järpen

Sveg

Hitta en salong för vaxning i Lappland

Det finns 8 företag i Lappland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Lappland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Malmberget

Gällivare

Hitta en salong för vaxning i Medelpad

Det finns 12 företag i Medelpad som håller på med vaxning och hårborttagning. I Medelpad är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Bra vaxning i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 7 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Gammelstad

Hitta en salong för vaxning i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Närke som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örebro

Kumla

Askersund

Karlskoga

Kopparberg

Hitta en salong för vaxning i Skåne

Totalt i Skåne finns det 157 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 57 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Höganäs

Hitta en salong för vaxning i Småland

Det finns 86 företag i Småland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Småland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Värnamo

Jönköping

Hitta en salong för vaxning i Södermanland

Det finns 25 företag i Södermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Södermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Vingåker

Hitta en salong för vaxning i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 170 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 51 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Stockholm

Järfälla

Bromma

Sundbyberg

Täby

Bra vaxning i Uppland

Totalt i Uppland finns det 39 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Enköping

Kungsängen

Bra vaxning i Värmland

Det finns 25 företag i Värmland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Värmland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Karlstad

Forshaga

Säffle

Arvika

Hammarö

Hitta en salong för vaxning i Västerbotten

Det finns 26 företag i Västerbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västerbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Obbola

Jörn

Hitta en salong för vaxning i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 119 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 43 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Göteborg

Borås

Alingsås

Mölndal

Lerum

Hitta en salong för vaxning i Västmanland

Det finns 34 företag i Västmanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västmanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Västerås

Hallstahammar

Köping

Kungsör

Fagersta

Hitta en salong för vaxning i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 19 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Hörnefors

Bra vaxning i Öland

Totalt i Öland finns det 2 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 2 olika orter. I Öland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Borgholm

Färjestaden

Bra vaxning i Östergötland

Det finns 34 företag i Östergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Östergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Norrköping

Linköping

Motala

Söderköping

Finspång