Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Bra vaxning i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 17 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

Hitta en salong för vaxning i Bohuslän

Det finns 29 företag i Bohuslän som håller på med vaxning och hårborttagning. I Bohuslän är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Hitta en salong för vaxning i Dalarna

Det finns 25 företag i Dalarna som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Dalarna som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borlänge

Avesta

Leksand

Bra vaxning i Dalsland

Det finns 7 företag i Dalsland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Dalsland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Bengtsfors

Mellerud

ÅmålBra vaxning i Gotland

Det finns 4 företag i Gotland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Gotland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Visby

Stånga

Klintehamn

Bra vaxning i Gästrikland

Det finns 16 företag i Gästrikland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Gästrikland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Bra vaxning i Halland

Det finns 32 företag i Halland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Halland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Halmstad

Varberg

Laholm

Hitta en salong för vaxning i Hälsingland

Det finns 11 företag i Hälsingland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Hälsingland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Ingen vaxning i Härjedalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra vaxning i Jämtland

Det finns 8 företag i Jämtland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Jämtland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Östersund

Duved

Frösön

Hitta en salong för vaxning i Lappland

Det finns 8 företag i Lappland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Lappland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Bra vaxning i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 12 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 3 olika orter. I Medelpad är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Bra vaxning i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 7 olika orter. I Norrbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Bra vaxning i Närke

Totalt i Närke finns det 21 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 8 olika orter. De platser i Närke som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örebro

Kumla

Askersund

Hitta en salong för vaxning i Skåne

Det finns 157 företag i Skåne som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Skåne som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en salong för vaxning i Småland

Det finns 86 företag i Småland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Småland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Bra vaxning i Sörmland

Det finns 25 företag i Södermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Södermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra vaxning i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 170 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 51 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Stockholm

Järfälla

Bromma

Hitta en salong för vaxning i Uppland

Det finns 39 företag i Uppland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Uppland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Hitta en salong för vaxning i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 14 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Karlstad

Forshaga

Säffle

Bra vaxning i Västerbotten

Det finns 26 företag i Västerbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västerbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Bra vaxning i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 119 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 43 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Göteborg

Borås

Alingsås

Hitta en salong för vaxning i Västmanland

Det finns 34 företag i Västmanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västmanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Västerås

Hallstahammar

Köping

Bra vaxning i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 19 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bra vaxning i Öland

Totalt i Öland finns det 2 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borgholm

Färjestaden

Bra vaxning i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 34 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 11 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Norrköping

Linköping

Motala