Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Hitta en salong för vaxning i Blekinge

Det finns 17 företag i Blekinge som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Blekinge som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

SölvesborgBra vaxning i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 29 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Kungshamn

Bra vaxning i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 13 olika orter. I Dalarna är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Borlänge

Avesta

Leksand

Hedemora

Hitta en salong för vaxning i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Bengtsfors

Mellerud

Åmål

Färgelanda

Hitta en salong för vaxning i Gotland

Det finns 4 företag i Gotland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Gotland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Visby

Stånga

Klintehamn

Hitta en salong för vaxning i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Storvik

Hitta en salong för vaxning i Halland

Totalt i Halland finns det 32 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. De platser i Halland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Halmstad

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Bra vaxning i Hälsingland

Det finns 11 företag i Hälsingland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Hälsingland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Jättendal

Ingen vaxning i Härjedalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta en salong för vaxning i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. I Jämtland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Östersund

Duved

Frösön

Järpen

Bra vaxning i Lappland

Det finns 8 företag i Lappland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Lappland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Malmberget

Hitta en salong för vaxning i Medelpad

Det finns 12 företag i Medelpad som håller på med vaxning och hårborttagning. I Medelpad är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Hitta en salong för vaxning i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 7 olika orter. I Norrbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Hitta en salong för vaxning i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Närke som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örebro

Kumla

Askersund

Karlskoga

Bra vaxning i Skåne

Totalt i Skåne finns det 157 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 57 olika orter. I Skåne är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra vaxning i Småland

Totalt i Småland finns det 86 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 36 olika orter. De platser i Småland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Värnamo

Hitta en salong för vaxning i Södermanland

Det finns 25 företag i Södermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Södermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Hitta en salong för vaxning i Stockholms län

Det finns 170 företag i Stockholms län som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Stockholms län som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Stockholm

Järfälla

Bromma

Sundbyberg

Bra vaxning i Uppland

Totalt i Uppland finns det 39 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Enköping

Bra vaxning i Värmland

Det finns 25 företag i Värmland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Värmland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Karlstad

Forshaga

Säffle

Arvika

Hitta en salong för vaxning i Västerbotten

Det finns 26 företag i Västerbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västerbotten är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Obbola

Hitta en salong för vaxning i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 119 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 43 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Göteborg

Borås

Alingsås

Mölndal

Bra vaxning i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 34 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. I Västmanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Västerås

Hallstahammar

Köping

Kungsör

Hitta en salong för vaxning i Ångermanland

Det finns 19 företag i Ångermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Ångermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Hitta en salong för vaxning i Öland

Totalt i Öland finns det 2 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 2 olika orter. De platser i Öland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Borgholm

Färjestaden

Hitta en salong för vaxning i Östergötland

Det finns 34 företag i Östergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Östergötland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Norrköping

Linköping

Motala

Söderköping