Vaxning - En hel del rörande VaxningBra vaxning i Blekinge

Det finns 17 företag i Blekinge som håller på med vaxning och hårborttagning. I Blekinge är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Olofström

Karlskrona

Karlshamn

Bra vaxning i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 29 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. I Bohuslän är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Kungälv

Uddevalla

Stenungsund

Hitta en salong för vaxning i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 13 olika orter. I Dalarna är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Borlänge

Avesta

Leksand

Hitta en salong för vaxning i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. I Dalsland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Bengtsfors

Mellerud

Åmål

Bra vaxning i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 3 olika orter. I Gotland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Visby

Stånga

Klintehamn

Bra vaxning i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 16 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 4 olika orter. I Gästrikland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hitta en salong för vaxning i Halland

Totalt i Halland finns det 32 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 15 olika orter. I Halland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Halmstad

Varberg

Laholm

Hitta en salong för vaxning i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 11 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 5 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Hudiksvall

Bollnäs

Arbrå

Ingen vaxning i Herjeådalen

I Härjedalen finns inga salonger som håller på med vaxning. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vaxning och hårborttagning eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra vaxning i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Östersund

Duved

Frösön

Hitta en salong för vaxning i Lappland

Totalt i Lappland finns det 8 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 6 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kiruna

Marsfjäll

Lycksele

Hitta en salong för vaxning i Medelpad

Det finns 12 företag i Medelpad som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Medelpad som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Sundsvall

Njurunda

Ånge

Hitta en salong för vaxning i Norrbotten

Det finns 16 företag i Norrbotten som håller på med vaxning och hårborttagning. De platser i Norrbotten som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Luleå

Piteå

Gällivare

Bra vaxning i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med vaxning och hårborttagning. I Närke är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Örebro

Kumla

Askersund

Hitta en salong för vaxning i Skåne

Totalt i Skåne finns det 157 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 57 olika orter. I Skåne är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en salong för vaxning i Småland

Totalt i Småland finns det 86 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 36 olika orter. De platser i Småland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Kalmar

Växjö

Huskvarna

Bra vaxning i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra vaxning i Stockholms län

Det finns 170 företag i Stockholms län som håller på med vaxning och hårborttagning. I Stockholms län är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Stockholm

Järfälla

Bromma

Hitta en salong för vaxning i Uppland

Totalt i Uppland finns det 39 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Uppsala

Bålsta

Upplands Väsby

Bra vaxning i Värmland

Totalt i Värmland finns det 25 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 14 olika orter. I Värmland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Karlstad

Forshaga

Säffle

Bra vaxning i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 26 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 9 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Umeå

Skellefteå

Holmsund

Hitta en salong för vaxning i Västergötland

Det finns 119 företag i Västergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Västergötland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Göteborg

Borås

Alingsås

Bra vaxning i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 34 erbjuder vaxning av ben eller bikinilinje fördelade på 10 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta ställena som kan vaxa din kropp slät och fin är:

Västerås

Hallstahammar

Köping

Bra vaxning i Ångermanland

Det finns 19 företag i Ångermanland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Ångermanland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bra vaxning i Öland

Det finns 2 företag i Öland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Öland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Borgholm

Färjestaden

Bra vaxning i Östergötland

Det finns 34 företag i Östergötland som håller på med vaxning och hårborttagning. I Östergötland är de orter där det är störst möjlighet att få hjälp med vaxningen är listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala