Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Västra Frölunda

Vaxning i Västra Frölunda

Det finns totalt 4 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Västra Frölunda där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Västra Frölunda och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Västra Frölunda kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Västra Frölunda som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Västra Frölunda som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Västra Frölunda

Salong Teresa

Munspelsgatan 8

421 51 Västra Frölunda

Vu Mai Nails AB

Frölunda Torg 2

421 42 Västra Frölunda

A-La Rouquine

Relägatan 4

421 34 Västra Frölunda


Mer hårborttagning i Västra Frölunda

Simåns Collections

Källängsgatan 16A

426 79 Västra Frölunda