Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Mölndal

Vaxning i Mölndal

Det finns totalt 6 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Mölndal där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Mölndal och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Mölndal kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Mölndal som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Mölndal som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Mölndal

Eklandakliniken - Estetisk medicin & hälsa

Västra Eklanda Höjd 85

431 59 Mölndal

Hudvård Hos Christel

Kakelösagatan 24

431 44 Mölndal

Hair & Face Beauty Salon

Pinnharvsgatan 11

431 47 Mölndal


Mer hårborttagning i Mölndal

Fresh N´ Fine - Skönhet Hälsa och Spraytan

Tempelgatan 3D

431 30 Mölndal

Jilas Hudvård Clinic

Sågdalsgatan 20

431 34 Mölndal

Usa Nails

Bergmansgatan 3

431 30 Mölndal