Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Borås

Vaxning i Borås

Det finns totalt 9 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Borås där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Borås och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Borås kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Borås som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Borås som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Borås

Fysio-Institutet

Allégatan 66

503 37 Borås

Lizette Skönhetsinstitut

Tredje Villagatan 19

504 53 Borås

Nagelstudion Borås

Bergsätergatan 30B

504 52 Borås


Mer hårborttagning i Borås

Salong Mustaschen

Lilla Kyrkogatan 27

503 35 Borås

Skin Care by sadde

Stenbocksgatan 7

506 34 Borås

Gruppbostad Varbergsvägen

Varbergsvägen 35

504 30 Borås

studio xlnt

Sparregatan 5

503 36 Borås


Ännu flera skönhetssalonger i Borås

Hultafrisörerna

Hultatorg 4

507 50 Borås

Mandalay AB

Lilla Brogatan 22

503 35 Borås