Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Bålsta

Vaxning i Bålsta

Det finns totalt 5 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Bålsta där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Bålsta och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Bålsta kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Bålsta som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Bålsta som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Bålsta

Nails and Face

Klyvvägen 10

746 52 Bålsta

Bålsta Hud & Kosmetik

Stockholmsvägen 111

746 32 Bålsta

Harmoni Jeanette

Östra Myrskären 26

746 91 Bålsta


Mer hårborttagning i Bålsta

Måbra Fot & Kroppsvård i Bålsta KB

Mansängsstigen 11

746 32 Bålsta

Helhetsverkstan

Håbovägen 13

746 34 Bålsta