Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Täby

Vaxning i Täby

Det finns totalt 7 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Täby där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Täby och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Täby kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Täby som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Täby som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Täby

Hansen & Co AB

Byängsvägen 30

187 36 Täby

Ilter Clinic AB

Djursholmsvägen 14

183 56 Täby

Gunillas VillaSpa

Torpängsgränd 21

187 64 Täby


Mer hårborttagning i Täby

Beauty Ink Täby

Vallatorpsvägen 1F

187 52 Täby

Aloha Forever Sweden

Bergstigen 8

187 70 Täby

Vackra Händer

Marknadsvägen 65

183 78 Täby

Täby Beauty Center AB

Järnvägsallén 7

183 69 Täby