Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Sundbyberg

Vaxning i Sundbyberg

Det finns totalt 7 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Sundbyberg där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Sundbyberg och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Sundbyberg kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Sundbyberg som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Sundbyberg som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Sundbyberg

Salong gul och blå

Landsvägen 11

172 63 Sundbyberg

Acnespecialisten AB

Landsvägen 67

172 65 Sundbyberg

Sundbybergs Fotvårdsklinik Eva Lans

Vegagatan 30

172 34 Sundbyberg


Mer hårborttagning i Sundbyberg

Mauds Hudvårdsklinik

Tulegatan 27

172 78 Sundbyberg

Bucklin Cecilia

Sturegatan 7

172 31 Sundbyberg

Beauty4life Stockholm AB

Marieborgsgatan 6

174 62 Sundbyberg

Salong Style Zone

Järnvägsgatan 36

172 35 Sundbyberg