Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Solna

Vaxning i Solna

Det finns totalt 6 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Solna där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Solna och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Solna kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Solna som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Solna som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Solna

Irinas Nail Art Studio

Erik Sandbergs Gata 34

169 34 Solna

Kpl Company AB

Stadshusgången 3

171 45 Solna

Klipp & Fix

Klippgatan 24A

171 47 Solna


Mer hårborttagning i Solna

Peras Hair & Beauty

Huvudstagatan 8

171 58 Solna

Christinas Fot & Hudvård

Parkvägen 13

169 35 Solna

Derma Center Stockholm AB

Greta Garbos Väg 11

169 40 Solna