Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Sollentuna

Vaxning i Sollentuna

Det finns totalt 6 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Sollentuna där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Sollentuna och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Sollentuna kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Sollentuna som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Sollentuna som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Sollentuna

Pamelas Nails & Beauty

Kung Agnes Väg 10

191 48 Sollentuna

Harmony Massage & Kroppsvård

Borevägen 15

191 43 Sollentuna

Unni Skincare AB

Sollentunavägen 163-165

191 47 Sollentuna


Mer hårborttagning i Sollentuna

Hudateljén i Sollentuna

Sollentunavägen 162A

191 48 Sollentuna

Salong Petronella

Lomvägen 663

192 57 Sollentuna

M&I Beauty

Hvidovrestråket 3

191 61 Sollentuna