Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Kista

Vaxning i Kista

Det finns totalt 4 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Kista där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Kista och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Kista kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Kista som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Kista som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Kista

Järva Hud & Fotvård

Sibeliusgången 19B

164 72 Kista

Stockholm Hud & Fotcenter AB

Isafjordsgatan 22

164 40 Kista

WhiteSmile Scandinavia Kista

Kista Galleria

164 91 Kista


Mer hårborttagning i Kista

Beauty care

Heklagatan 40

164 55 Kista