Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Bromma

Vaxning i Bromma

Det finns totalt 7 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Bromma där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Bromma och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Bromma kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Bromma som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Bromma som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Bromma

Dream Nails Sthlm

Galonvägen 3

168 73 Bromma

Najet Hamila AB

Bäckbornas Väg 21

168 60 Bromma

Bromma Cosmetique

Spångavägen 25

168 75 Bromma


Mer hårborttagning i Bromma

Hår o Sånt

Abrahamsbergsvägen 11

168 30 Bromma

C-Beautyroom

Mjölvägen 10

168 64 Bromma

Vassa Tassar Nagelsalong

Bäckbornas Väg 45

168 60 Bromma

Bromma Laserklinik

Tunnlandet 1

168 36 Bromma