Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Åkersberga

Vaxning i Åkersberga

Det finns totalt 6 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Åkersberga där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Åkersberga och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Åkersberga kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Åkersberga som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Åkersberga som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Åkersberga

Aceris Innovation & Production AB

Rallarvägen 41

184 40 Åkersberga

Yes4Beauty

Centralvägen 31

184 32 Åkersberga

Uks Naglar

Gethagsvägen 27

184 63 Åkersberga


Mer hårborttagning i Åkersberga

Pigg o Len Kroppsvård

Centralvägen 36A

184 32 Åkersberga

Medicinsk Fotvård

Storängsvägen 9A

184 31 Åkersberga

Sg Beauty Consulting AB

Spinnarvägen 2

184 34 Åkersberga