Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Eskilstuna

Vaxning i Eskilstuna

Det finns totalt 9 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Eskilstuna där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Eskilstuna och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Eskilstuna kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Eskilstuna som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Eskilstuna som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Eskilstuna

Harmoni Hudvård

Klostergatan 23

633 52 Eskilstuna

UNIQ hudvård

Stensborgsgatan 2A

633 55 Eskilstuna

Salong Li-li

Stenkvistavägen 10

633 58 Eskilstuna


Mer hårborttagning i Eskilstuna

Din Salong Nagelstudion

Ruddammsgatan 9

633 40 Eskilstuna

Tiptation Nails & School

Nygatan 21

632 20 Eskilstuna

Make It

Hökgatan 3B

632 22 Eskilstuna

Kickis Beauty Corner

Nygatan 21

632 20 Eskilstuna


Ännu flera skönhetssalonger i Eskilstuna

Salong Friberg

Klostergatan 5

633 41 Eskilstuna

Klippstudion

Västra Storgatan 5

633 42 Eskilstuna