Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Lund

Vaxning i Lund

Det finns totalt 7 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Lund där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Lund och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Lund kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Lund som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Lund som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Lund

Salong Stil

Klostergatan 1

222 22 Lund

Stortorgets Hudvårdsklinik

Landgillevägen 30

224 78 Lund

Complete me

Sankt Petri Kyrkogata 15

222 21 Lund


Mer hårborttagning i Lund

Tokyo Makeover AB

Bangatan 2

222 21 Lund

Lunds Hårklinik

Östra Mårtensgatan 19

223 61 Lund

EGO

Clemenstorget 4

222 21 Lund

Lilla Salongen

Getingevägen 1B

222 41 Lund