Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Luleå

Vaxning i Luleå

Det finns totalt 6 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Luleå där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Luleå och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Luleå kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Luleå som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Luleå som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Luleå

Spa & Beauty Salong Glad Fjäril

Smedjegatan 10

972 33 Luleå

Icon

Stationsgatan 69

972 34 Luleå

Beauty by Jowa

Nygatan 11

972 32 Luleå


Mer hårborttagning i Luleå

Face Stockholm

Storgatan 44

972 31 Luleå

Xtreme Beauty Naglar & Utbildning

Kungsgatan 14

972 34 Luleå

Behandlingscentret Hud & Kroppsvård

Stationsgatan 46

972 33 Luleå