Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Sundsvall

Vaxning i Sundsvall

Det finns totalt 10 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Sundsvall där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Sundsvall och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Sundsvall kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Sundsvall som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Sundsvall som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Sundsvall

Hudstudio

Nybrogatan 6

852 31 Sundsvall

Idun Laserbehandling

Lundbovägen 47

857 41 Sundsvall

Sundsvalls Laserklinik

Fredsgatan 4

852 36 Sundsvall


Mer hårborttagning i Sundsvall

City Dropin

Torggatan 4

852 32 Sundsvall

Face Stockholm

Storgatan 26

852 30 Sundsvall

Fotvårdshuset

Rådhusgatan 35

852 32 Sundsvall

Salong Bellica

Bergsgatan 25

852 36 Sundsvall


Ännu flera skönhetssalonger i Sundsvall

Ammiz Nagelvård HB

Hellbergsgatan 17

856 31 Sundsvall

Helsing Hudterapeut

Östra Långgatan 35

852 36 Sundsvall

Lotus Salong HB

Thulegatan 6

852 32 Sundsvall