Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Halmstad

Vaxning i Halmstad

Det finns totalt 8 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Halmstad där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Halmstad och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Halmstad kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Halmstad som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Halmstad som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Halmstad

Beauty Bar

Karl XI:s Väg 47

302 95 Halmstad

Tran Thanh

Brogatan 38

302 95 Halmstad

Marres Hudvård

Brogatan 45A

302 95 Halmstad


Mer hårborttagning i Halmstad

Cecilias Hud och Fotvård

Hammars Gata 15

302 48 Halmstad

Monique

Snöstorpsvägen 5

302 48 Halmstad

Studio Lilja hudvård & makeup

Vallgatan 3

302 42 Halmstad

Salong Chess AB

Snöstorpsvägen 45

302 47 Halmstad


Ännu flera skönhetssalonger i Halmstad

Hälsokliniken i Halmstad

Kristinebergsvägen 17

302 41 Halmstad