Vaxning - En hel del rörande Vaxning

Vaxning i Kungälv

Vaxning i Kungälv

Det finns totalt 5 skönhetssalonger erbjuder vaxning i Kungälv där de flesta av dessa vaxningsföretag antingen kan hjälpa dig med att vaxa benen eller få en snygg bikinilinje. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst på vaxning i Kungälv och någon som kan vaxas utan att det gör för ont.

Det är bra om någon man redan känner kan tipsa om ett bra vaxningsställe. Information och betyg om de som håller på med vaxning i Kungälv kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera skönhetskliniker i eller nära Kungälv som erbjuder vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vax som de använder och vilka vaxbehandlingar de erbjuder. När du kontaktar någon för hjälp med att vaxa kroppen är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av vaxning utförd. Mycket info om detta kan du få genom att besöka hemsidor hos olika hudterapeuter och skönhetsterapeuter som utför vaxningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på vaxning i Kungälv som kan hjälpa dig att vaxa bort hår från armar och ben genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra vaxning i Kungälv

Aloe Vera Huset AB

Solbräcke 220

442 44 Kungälv

Jeanette & Co

Västra Gatan 59

442 31 Kungälv

Kungälvs Hårteam

Gymnasiegatan 6

442 34 Kungälv


Mer hårborttagning i Kungälv

Studio Fame

Ytterbyvägen 9

442 30 Kungälv

Hälsan i Centrum Caroma

Västra Gatan 43

442 31 Kungälv